Dugogodišnje iskustvo i neposredna saradnja kako sa strankama, poslovnim partnerima, te okolinom, garant je da posedujemo znanje i iskustvo. Dobro poznavanje oblasti industrijskih podova čini nas vodećim stručnjacima u našoj struci, a svakako jedan od prioriteta nam je i savetovanje.Imate problem, poverite nam se ili nam se javite putem elektronske pošte. Bez obzira da li ćemo u budućnosti sarađivati ili ne, slobodno se javite, mi ne naplaćujemo savete, a vi slobodno možete odabrati drugog izvođača. Dakle, svaki vaš problem je izazov za našu Službu tehničkog savetovanja.
     
 
casopis podovi
Home O nama
O nama
Preduzeće INSTRUKTOR doo je specijalizovano za ugradnju svih vrsta podnih obloga. Počeli smo pre nešto više od četiri godine a svakim danom se interesovanje i potražnja za našim uslugama povećava, a to je svakako potvrda da su naši klijenti prezadovoljni svojim podovima i da nas preporučuju prijateljima i poslovnim partnerima jer oni znaju da su dobili ono što im je bilo potrebno, kvalitet i trajnost.
Čest je slučaj da se najbolji materijali koje prati dobra tehnička dokumentacija i uputstva o ugradnji materijala ugrade sa greškama koje posle kraće ili duže upotrebe pokažu svoje nedostatke koji su uglavnom uzrok nekvalitetne ugradnje, uštade materijala i ne poštovanja uputstava kao i zbog zastarelog načina ugradnje i nedovoljnog iskustva. Sve naknadne intervencije, izmene i popravke su skoro nemoguće ili su veoma skupe. Zato je važno da se na samom startu odlučite za kvalitetnog izvođača.Mi ne radimo najbolje u Srbiji, ali se trudimo da radimo najbolje što umemo ili još bolje MI RADIMO ŠKOLSKI. Svaki posao koji smo dobili od osnivanja dobili smo po preporuci. Ako želite znati kako radimo pitajte one kod kojih smo uradili bilo koju vrstu poda. Nakon toga ćete nas sigurno kontaktirati. Mi se ne reklamiromo nigde jer smatramo da su stotine hiljada kvadratnih metra ugrađenih podova naša najbolja reklama.
U letnjim uslovima dnevno ugradimo oko 500 m² , a u zimskim i preko 1000 m²,osim u slučaju kad ta površina ima komplikovanu konfiguraciju.Tada utvrđujemo dinamiku na osnovu ličnog iskustva, a na uštrb što kvalitetnije ugradnje.
Kvalitetni industrijski podovi, tim sa velikim iskustvom, praćenje svetskih trendova, ugradnja materijala svetskih proizvođača, zajedno sa tehničkom podrškom, omogućili su preduzeću Instruktor d.o.o. da odgovori na najviše zahteve u poslu i omogući visoku poziciju na konkurentskom tržištu.
industrijski podovi | epoksidni podovi | epoksidni podovi | poliuretanski podovi